Omeleta s pastrami

Autor Patrik Bauer
pastrami-vajecna-omoleta

Omeleta s pastrami

Suroviny na omeletu:

Postup:

Ve velké misce pořádně promíchejte vajíčka se solí a pepřem. Do pánve dejte máslo a pořádně ho rozpalte. Jakmile se máslo rozpustí a začne  chytat hnědou barvu, tak nalejte vajíčka a pořád s pánvi pohybujte. Omeletu neotáčejte. Pomáhejte si vidličkou. Hotovou část natáhnětě doprostřed pánve a nechejte přetéct tekutou část. Dejte na omeletu plátky sýru a nasypejte pastrami. Omeletu v pánvi přeložte a vyklopte na talíř. Nakrájené okurky nasypejte spolu s hladkolistou petrželí na omeletu.

Snídaně šapmiónů je tu. Bobrou chuť.

Sledujte #bobroty na Facebooku

Recepty, rady a hlavně bobrá zábava

Mohlo by vás zajímat.