Smažené Meknčííz s praženým pastrami

Autor Patrik Bauer
pastrami-recept

Meknčííz s praženým pastrami

Přiznám se, že jsem nedělal klasické macncheese, neboť by to byl už heavymetal pro bříško. Už tak je to kalorický kosmír a nelze mluvit o odlehčené verzi. Je to ale velká bobrota. No posuďte sami.

Suroviny:

  • 500g kolínek
  • 250g strouhaného cheddaru
  • 250g strouhané goudy
  • 3 vajíčka
  • 300g hladké mouky
  • 300g strouhanky
  • Rostlinný olej

Postup:

Smíchal jsem kolínka s čedarem a goudou. Zamíchal a vypracoval „kuličky“. Ty pak obalil v klasickém trojobalu a usmažil (smažte pomalu a raději déle, ať máte krásně zlatavou barvu a kuličky se prohřejí až doprostřed) . Nahoru jsem přidal opražené pastrami a hladkolistou petržel. Dresink tisíc ostrovů byl sázka na jistou.

Meknčííz-recept-pastrami

Sledujte #bobroty na Facebooku

Recepty, rady a hlavně bobrá zábava

Mohlo by vás zajímat.