Hotdog s beskydskou salsicciou

Autor Patrik Bauer

Hotdog s beskydskou salsicciou

V jednoduchosti je síla. Naše beskydská salsiccia se dá jíst samozřejmě jen tak, ale v této kombinaci nám udělala mega radost.

Suroviny:

Postup:

Na rozpálený gril dejte opékat salsicciu a v mezičase smíchejte mimo kimči všechny ingredience, tak aby vám vznikla pálivá omáčka. Otočte klobásy a opékejte z druhé strany dozlatava. Jakmile budou klobásy hotové, tak dejte na gril ohřát pečivo a můžete plnit. Do nakrojeného rohlíku dejte připravenou omáčku, klobásu a nahoru dávku kimči. První hryz vás může vystřelit z bot, tak si utáhněte tkaničky. 
 

Bobrou chuť. 

 

Sledujte #bobroty na Facebooku

Recepty, rady a hlavně bobrá zábava

Mohlo by vás zajímat.