Hotdog s beskydskou salsicciou
V jednoduchosti je síla. Naše beskydská salsiccia se dá jíst samozřejmě jen tak, ale v této kombinaci nám udělala mega radost.
Suroviny:
- 2 salsiccie
- 2 lžičky gochujang pasty
- 5 lžic majonézy
- šťáva z jednoho citronu
- Kimči od Zelíííčko
- Pečivo – doporučujeme pekařství Křižák, kde se dá objednat s doručením domů
Postup:
Na rozpálený gril dejte opékat salsicciu a v mezičase smíchejte mimo kimči všechny ingredience, tak aby vám vznikla pálivá omáčka. Otočte klobásy a opékejte z druhé strany dozlatava. Jakmile budou klobásy hotové, tak dejte na gril ohřát pečivo a můžete plnit. Do nakrojeného rohlíku dejte připravenou omáčku, klobásu a nahoru dávku kimči. První hryz vás může vystřelit z bot, tak si utáhněte tkaničky.
Bobrou chuť.