Corned beef sandwich

Autor Patrik Bauer

Corned beef sandwich

V tomto receptu se zaměříme na náš nový produkt, který se jmenuje Corned beef. Jedná se o kus hovězího masa, který je naložený na tři týdny do kořeněného a slaného nálevu. Poté se dlouze vaří tak, aby maso zkřehlo. Podávat lze po studenu nebo teplu. Tradiční spojení je chleba, hořčice a kyselé zelí. Přesně takto jíme Corned beef my.

Suroviny:

Na 2 sendviče budete potřebovat: 
  • 200g masa
  • 4 krajíce chleba
  • 100g kyselého zelí
  • 4 lžíce hořčice. 

Postup:

Nejlepší způsob jak prohřát maso, je v páře. Pak už jen stačí nožem nakrájet na hrubší plátky a vložit do chleba s hořčicí a se zelím. Samotná chuť je velmi překvapivá a návyková. Vím o tom svoje. 

Sledujte #bobroty na Facebooku

Recepty, rady a hlavně bobrá zábava

Mohlo by vás zajímat.