Co je to pastrami?
Tradiční úprava masa s původem v Rumunsku. Jedná se o naložené maso ve směsi koření, které se následně tepelně opracovává. Dlouhým uzením a vařením. Vznikne tak kořeněný kus masa, který je křehký a tím pádem skvělý do různých pokrmů. Pokud si budete chtít připravit nějaký pokrm s pastrami, tak se podívejte zde.
-
Kachní pastrami 300g – 320g
189.00Kč142.00KčKachní pastrami – Kachní prso 96%, sůl, cukr, koriandr, pepř, nové koření, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, hřebíček, skořice, chilli vločky, zázvor, dusitanová sůl E250
Doporučujeme nakrájet na tenké plátky a ohřát v páře. Přidat do sendviče nebo salátu. Je velice jemné, ale zároveň je snadné maso vysušit, takže buďte opatrní.
-
Pastrami krájené (200g)
135.00KčVyzrálé hovězí hrudí, které je 3 týdny naložené ve směsi koření a následně tepelně opracované kouřem a vařením. Velmi dobré využití pro sendviče, saláty, tapas apod.
Hmotnost: 200 gSložení: hovězí maso 96 %, sůl – E250, cukr, koriandr, pepř, nové koření, hořčičné semínko, hřebíček, skořice, chilli, zázvorSkladování: 0-5 °CZemě původu: Česká republikaBez lepku: AnoPřídatné látky: E250 – Dusitan sodnýAlergeny: 10 – HořčiceMinimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 14 dnů – po rozbalení 3 dny